Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans - Los No Tan Tristes (Apple Music Edition)

"Los No Tan Tristes (Apple Music Edition)" is a musical release by Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans on 23 Mar, 2021. The content of the music is known to be explicit and it contains a total of 11 song(s). You may check reviews for "Los No Tan Tristes (Apple Music Edition)" in the review section below or view more songs and albums from Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans by clicking the name.

Los No Tan Tristes (Apple Music Edition)

Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans

  • Genre: Hip-Hop/Rap
  • Music Official Release Date: 2021-03-23
  • Explicitness: explicit
  • Number Of Tracks: 11

  • ℗ 2021 Los No Tan Tristes
Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans - Los No Tan Tristes (Apple Music Edition)

Tracks

NO Preview Title Artist Time
1 Intro Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 1:03
2 Los No Tan Tristes Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 4:06
3 Déjame en Paz Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 5:13
4 Penitencia Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 4:06
5 Carita de Ángel Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 4:10
6 No Se Sobrepase Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 3:03
7 Ya No Te Pude Ver Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 4:41
8 Invisibles Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 3:52
9 Clásico Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 3:31
10 Globos de Helio Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 4:12
11 La Creación de los No Tan Tristes Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans 5:52

Reviews

  • By

  • By

  • By

  • By

  • By

  • By

  • By

  • By

  • By

Load More

Albums & Songs From Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans

Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans Albums Nanpa Básico, Gera MX & Charles Ans Songs

Stream / Download / Buy

NB: All the links below work well on PCs or Mac computers but Tidal, Spotify and Deezer will only work on mobile phones if you have signed up or have the required app installed...